kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Over Lot & Design

Ik ben Lot, voluit Charlotte Slob-Versluijs, en ik ben de eigenaar van reclamebureau Lot to Design. Ik woon en werk in Hoogblokland, een klein dorpje in de buurt van Gorinchem langs de A27. Ik ben al van jongs af aan bezig met vormgeving.

Over Lot

Na het vwo met succes te hebben afgerond, heb ik in 2008 mijn diploma Allround dtp'er gehaald op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Sindsdien werk ik als dtp'er / grafisch vormgever.

Achtereenvolgens heb ik gewerkt bij De Groot Drukkerij, ElectronicPartner Nederland BV en vanaf eind 2011 als zelfstandig ondernemer bij mijn eigen reclamebureau Lot to Design. Ook voor het hoveniersbedrijf van mijn man Wilco Slob, waar ik in 2010 mee getrouwd ben, verzorg ik vanaf het begin de reclameuitingen.

Begin 2013 is mijn bedrijf 4 maanden gesloten geweest vanwege de geboorte van onze dochter Sophie op 24 februari 2013. Halverwege januari 2016 verwachten Wilco en ik ons tweede kindje. Rond die periode zal ik wederom met zwangerschapsverlof gaan. In dit verlof hoop ik het vaste werk zoveel mogelijk te continueren.

Over Lot to Design

Als full service reclamebureau bied ik met Lot to Design veel verschillende diensten aan, voor bedrijven van verschillende kalibers. Een Lot to Offer dus!

Bedrijven en organisaties kunnen bij mij terecht voor een complete huisstijl inclusief website en alle andere denkbare reclameuitingen. Als collega grafische bedrijven of afdelingen een Lot to Do hebben, kunnen zij mij in huren op freelance basis.

 

Kerstverhuiskaart.nl

Voor een particuliere klant heb in eens een verhuiskaart en kerstkaart ineen gemaakt. Deze staat in mijn portfolio en elk jaar tegen de kerst kreeg ik weer verzoeken van anderen binnen om deze kaart aan te passen en te leveren voor hun situatie. Daaruit is het idee ontstaan voor een webshop voor kerstverhuiskaarten. 2014 is de eerste kerst geweest dat de webshop heeft gedraaid, en in 2015 ga ik er na een aantal verbeteringen zeker weer voor!