kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Over Lot & Design

Ik ben Lot, voluit Charlotte Slob-Versluijs, en ik ben de eigenaar van reclamebureau Lot to Design. Ik woon en werk in Gorinchem en ben graag jouw partner op gebied van uitstraling, marketing en reclame.

Over Lot to Design

Als full service reclamebureau bied ik met Lot to Design veel verschillende diensten aan, voor bedrijven en verenigingen van verschillende kalibers. Een Lot to Offer dus!

Bedrijven en organisaties kunnen bij mij terecht voor een complete huisstijl inclusief website en alle andere denkbare reclameuitingen. Als collega grafische bedrijven of afdelingen een Lot to Do hebben, kunnen zij mij inhuren op freelance basis.

Waarom Lot to Design?

Het is fijn om ondernemers écht te kunnen helpen. In de dagelijkse praktijk, lekker ad hoc of op de langere termijn. De band van onderlinge verstandhouding die je samen opbouwt, daar haal ik veel voldoening uit. Dat je aan een half woord genoeg hebt, twee handen op 1 buik bijna. Dat je elkaar aanvult en het beste in elkaar naar boven wilt halen.

Na een mailtje, appje of belletje aan de slag gaan met jouw idee. Kijken of ik dat misschien nog wel beter kan maken, naar een hoger plan kan tillen, zorgen dat jij meer waar voor je geld krijgt. En dan het ‘bedankt voor het meedenken en de snelle service’ aan het eind van de dag…. Daar doe ik het voor!

Over Lot

Na het vwo met succes te hebben afgerond, heb ik in 2008 mijn diploma Allround dtp'er gehaald op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Sindsdien werk ik als dtp'er / grafisch vormgever. Achtereenvolgens heb ik gewerkt bij De Groot Drukkerij, ElectronicPartner Nederland BV en vanaf eind 2011 als zelfstandig ondernemer bij mijn eigen reclamebureau Lot to Design.

In 2010 ben ik getrouwd met Wilco Slob. Voor zijn hoveniersbedrijf H&S Hoveniers verzorg ik vanaf de start (2007) alle reclameuitingen. Begin 2013 is onze dochter Sophie geboren en begin 2016 heeft onze zoon Koen het gezin compleet gemaakt. 

 

Kerstverhuiskaart.nl

Voor een particuliere klant heb in eens een verhuiskaart en kerstkaart ineen gemaakt. Deze staat in mijn portfolio en elk jaar tegen de kerst kreeg ik weer verzoeken van anderen binnen om deze kaart aan te passen en te leveren voor hun situatie. Daaruit is het idee ontstaan voor een webshop voor kerstverhuiskaarten. 2014 is de eerste kerst geweest dat de webshop heeft gedraaid, en in 2015 ga ik er na een aantal verbeteringen zeker weer voor!