kleurenblokjes logo
tekst logo
logo Reclamebureau Lot to Design

Tevreden klanten

Hieronder ziet u een greep uit mijn klantenbestand. Klik op het logo en u vindt meer informatie over het bedrijf en over wat ik voor het bedrijf heb betekend.

BPCF.png

 

Voor David Buikhuizen van Buikhuizen Pest Control & Fumigation mocht ik helemaal los:

 • Een logo
 • visitekaartjes
 • briefpapier (digitaal)
 • enveloppen
 • flyers
 • een top website
 • mondkapjes
 • stickers
 • beletteringen diverse voertuigen
 • niet thuis briefje
 • advertenties
 • artikelen voor op de website

Inmiddels maak ik ook voor een aanverwant bedrijf regelmatig uitingen.

Bekijk het in mijn portfolio!

logo-installatiebedrijf midden nederland-dikkelijn.jpg

 

 

 

Sawatdee-spa.png

 

Voor Sawatdee Spa verzorgt Lot to Design sinds eind 2013 elke maand de e-mailnieuwsbrief. Ook verwerk ik de aanbiedingen op de website en verzorgd ik de social media kanalen.

Bekijk het in mijn portfolio!

H&S-Hoveniers.png

 

Voor H&S Hoveniers ontwikkelt Lot to Design regelmatig verschillende huisstijl en promotiematerialen. Ook de website komt van mijn hand.

Bekijk het in mijn portfolio!

LindersAssurantieCentrum.jpg

 

Voor Hein Linders en zijn team maakte in een nieuwe website.

avih.png

 

De Algemene Vereniging Inlands Hout klopte bij Lot to Design aan voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Zowel het ontwerp als de inhoud werden onder de loep genomen. Een enorm project dat veel voldoening gaf! Tevreden klanten komen terug: later stelde Lot to Design ook een e-mailmarketing account in.

Bekijk het in mijn portfolio!

tarotsalon-de-reiziger.png

 

Voor Marisca Ravesloot heb ik een aantal jaren geleden haar logo ontwikkeld, en ik de loop van de tijd hebben we deze vaak aangepast aan nieuwe inzichten. Afgelopen jaar heeft het logo en de huisstijl een frisse nieuwe look gekregen. Ook de website heb ik gebouwd en onderhoud ik wanneer nodig.

Bekijk het in mijn portfolio!

Mvalue.jpg

 

Mark Huijs was al klant toen hij samen met een partner het bedrijf ConnectValue oprichtte, en bleef dat toen hij zelf verder ging met een nieuwe ondernemen Mvalue. Het logo hebben aangepast en diverse soorten huisstijldrukwerk ook. 

Bekijk het in mijn portfolio!

VHN logo.png

 

Lot to Design verzorgt al jaren de webhosting voor VHN en een aantal gelieerde bedrijven. Nu er ook voor VHN een nieuwe website nodig was, mocht ik deze maken. De website wordt op een afgeschermde locatie nog hard gevuld, en binnenkort zal de nieuwe versie online verschijnen!

Meer weten over webhosting of webdesign!

ErikTLam.png

 

Naar aanleiding van een schets werkte Lot to Design het logo van Erik 't Lam uit, liet mooie kaartjes produceren en ontwikkelde de website. Nog steeds klopt Erik regelmatig aan bij Lot to Design, voor bijvoorbeeld een spoed-advertentie.

Bekijk het in mijn portfolio!

Opslagman-logo-lang-2945-021.png

 

Voor Opslagman.nl verzorg ik sinds enkele jaren diverse uitingen. Zo maak ik bij opening of verbouwing van een vestiging de plattegronden met daarin de boxen ingetekend t.b.v. de huurdersinformatie. Ook maak ik de offerteinformatie op, en heb ik gezorgd dat alles wat de klant krijgt toegestuurd dezelfde huisstijl heeft. 

Voor het bedrijf heb ik ook diverse advertenties verzorgd, verhuisdozen ontworpen en signing en bewegwijzering ontworpen voor in de vestigingen. 

mooiBadkamerontwerp.png

 

Liesbeth Willemsen ontwerp badkamers. Dat is duidelijk. Naast het drukklaar maken en strak trekken van het logo, maakt ik ook visitekaartjes, briefpapier (digitaal) en een prachtige website!

Wendy.jpg

 

Wendy van Hemert heeft een opleiding tot slaapritmedeskundige afgerond en vertrouwde mij het maken van o.a. een logo toe. En hij is prachtig geworden! Wendy heeft een vliegende start gemaakt en is met haar huisstijl meteen volop te vinden op social media en in de stad.

Op haar digitale briefpapier schrijft ze verslagen voor haar cliënten. 

Pit-kindercoaching.png

 

Een huisstijl waar ik erg trots op ben, is ontstaan in nauwe samenwerking met de dames van Pit kindercoaching. Ze wonnen een starterspakket op de startersdag van de KvK en zijn dankzij een logo, huisstijl en website van Lot to Design een groot succes hun eigen kindercoachingpraktijk begonnen!

Bekijk het in mijn portfolio!

installatiebedrijf-vd-valk-klein.jpg

 

Henk van der Valk wilde voor zichzelf gaan beginnen als installiemonteur en klopt bij mij aan voor het ontwerpen van een logo, visitekaartjes en stickers voor op de cv's. Het logo heeft alle elementen die Henk graag wilde; de valk uit zijn naam, en water en vuur die zijn diensten uitbeelden.

cathys-dogs.png   cathys-oils-DEF.png

 

Voor Cathy Sprenger van maakte in een logo voor de hondenopvang de wil gaan beginnen. Het benodigde huisstijldrukwerk ligt al klaar! Cathy kreeg ook een aanbieding om meer met essential oils te gaan werken, en daarom ook de variant voor Cathy's Oils.

Bekijk het in mijn portfolio!

Doula-marlies-NIEUW.png

 

Marlies Phielix van Doulapraktijk Gorinchem had dringend behoefte aan meer werk. Dankzij een nieuwe website van Lot to Design heeft zij het een stuk drukker en komt haar praktijk veel professioneler over.

Bekijk het in mijn portfolio!

SKBNL.png

 

De Stichting Kwaliteit Bos-, Natuur- en Landschapswerk moet de certificering van de ErBo regeling regelen. Lot to Design ontwierp er dit logo voor, briefpapier en certificaten. Begin 2016 staat de nieuwe website op het programma.

FitenGezondLeven.png

Voor Fit en gezond leven ontwierp ik het logo en een uitgebreide huisstijl en promotiematerialen.

Bekijk het in mijn portfolio!

Beauty&Lifestyle.png

 

Sabrine Suvaal-de Groot van Beauty & Lifestyle is al klant vanaf het begin van Lot to Design. Sabrine's bedrijf heeft inmiddels een flinke groei doorgemaakt. Ik heb in de loop der jaren diverse drukwerken mogen maken waaronder de steeds maar groeiende prijslijst, en uiteraard de website van de salon! Een nieuwe huisstijl mag daar na bijna 15 jaar niet aan ontbreken.

Bekijk het in mijn portfolio!

Installatiebedrijf-den-otter.png

 

Voor Installatiebedrijf den Otter verzorgde Lot to Design verschillende uitingen. Een vernieuwde website, huisstijl drukwerk, en de belettering van diverse bedrijfswagens en aanhangers. Ook voor bijvoorbeeld advertenties of reclameborden klopt Rik den Otter nog regelmatig bij Lot to Design aan.

Bekijk het in mijn portfolio!

Renex-International-medium.png

 

Renex International handelt in drankjes en richt zich op de Afrikaanse markt. Ik ontwikkelde het logo de huisstijl en gaf invulling aan de website.

Bekijk het in mijn portfolio!

miyabi.png

 

Voor Miyabi Notes heb ik het logo ontworpen en notitieschriftjes die Nathalie Boelen in haar eigen gemaakte leren Travellers Notebooks kan doen. Gebrandmerkt met een brandmerk van het logo. Ik heb er zelf ook 1 en.. ik ben er trots op! Prachtig product voor een mooi, eerlijk bedrijf!

Bekijk het in mijn portfolio!

STRAVERS.png

 

Bij Stravers weten ze inmiddels ook de weg naar Lot to Design te vinden. Het begon met een aantal standaard advertenties die ze in sponsorbladen konden plaatsen, en inmiddels is dat uitgegroeid naar een hoop verschillende soorten, maten en onderwerpen. Ook flyers over zonnepanelen, een uiting voor op social media en opgefrist logo passeerden inmiddels de revue!

Bekijk het in mijn portfolio!

verhoeven-Nieuw.png

 

Toen Leo Versluijs Verhoeven Accountants en Belastingadviseurs overnam, had hij als een idee hoe het nieuwe logo eruit moest komen te zien. Lot to Design werkte dit uit, en verwerkte het in een uitgebreide huisstijl en beknopte website.

Bekijk het in mijn portfolio!

IXIE-defenitief.jpg

Voor Ianthe Biemans deed ik voor het logo iets wat ik niet vaak meer doe, namelijk tekenen! Aan de hand van een ingescande schets op papier, zijn we aan de slag gegaan met aankleden en inkleuren, met dit prachtige resultaat. Ook visitekaartjes en briefpapier zijn gemaakt en het ontwerp voor de camper ligt klaar!

Boland-Praktijk.png

Voor deze professionele psychologe maakte ik een huisstijl en diverse soorten drukwerk. De site die al gemaakt voldeed niet aan de eisen; de site die Lot to Design maakte wel!

Bekijk het in mijn portfolio!

dentalmanagementgame.png

 

Al jaren maak de cursusmappen voor de Dental Management Game op. Zowel de inhoud van de map als de buitenkant. Af en toe geven we een fris nieuw tintje aan het geheel.

dorpsberaad-hoogblokland-groot.png

 

Voor het nieuw opgerichte Dorpsberaad Hoogblokland maakte Lot to Design een logo, en ontwikkelde ik een website die door de commissieleden makkelijk zelf bij te houden is.

Bekijk het in mijn portfolio!

zwembaddehogekamp.png

 

Voor zwembad de Hoge Kamp maakte ik de website, en sindsdien ook een heel aantal sponsordoeken voor aan het hek rondom het zwembad.

Bekijk het in mijn portfolio!

vanvoorden-uitvaartverzorging.jpg

 

Voor Margaretha van Voorden maakte ik voor zowel haar coachingspraktijk Nieuw Pad als de uitvaartonderneming die zij samen met haar man Egbert heeft, diverse soorten drukwerk en de websites.

kziejezo.png

 

Voor Jolanda Thielen van Kziejezo heb ik visitekaartjes gemaakt en ben ik sparringpartner over allerlei business ideeën.