kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Tevreden klanten

Hieronder ziet u een greep uit mijn klantenbestand. Klik op het logo en u vindt meer informatie over het bedrijf en over wat ik voor het bedrijf heb betekend.

Buijserd-Groen-Onderhoud.png

Buijserd Groenonderhoud is een nieuw hoveniersbedrijf uit Zijderveld. Lot to Design verzorgde de hele huisstijl, de website en al het reclamemateriaal.

Bekijk het in mijn portfolio!

H&S-Hoveniers.png

 

Voor H&S Hoveniers ontwikkelt Lot to Design regelmatig verschillende huisstijl en promotiematerialen. Ook de website komt van mijn hand.

Bekijk het in mijn portfolio!

avih.png

 

De Algemene Vereniging Inlands Hout klopte bij Lot to Design aan voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Zowel het ontwerp als de inhoud werden onder de loep genomen. Een enorm project dat veel voldoening gaf! Tevreden klanten komen terug: later stelde Lot to Design ook een e-mailmarketing account in.

Bekijk het in mijn portfolio!

Installatiebedrijf-den-otter.png

 

Voor Installatiebedrijf den Otter verzorgde Lot to Design verschillende uitingen. Een vernieuwde website, huisstijl drukwerk, en de belettering van diverse bedrijfswagens en aanhangers. Ook voor bijvoorbeeld advertenties of reclameborden klopt Rik den Otter nog regelmatig bij Lot to Design aan.

Bekijk het in mijn portfolio!

nannini.png

 

Voor Nannini Personal Assistance ontwikkelde Lot to Design het logo, de website en de hele huisstijl. Ook voor diverse promotiematerialen voor een beurs, klopte Benedetta van Gent-Nannini weer bij Lot to Design aan.

Bekijk het in mijn portfolio!

ErikTLam.png

 

Naar aanleiding van een schets werkte Lot to Design het logo van Erik 't Lam uit, liet mooie kaartjes produceren en ontwikkelde de website. Nog steeds klopt Erik regelmatig aan bij Lot to Design, voor bijvoorbeeld een spoed-advertentie.

Bekijk het in mijn portfolio!

FitenGezondLeven.png

Voor Fit en gezond leven ontwierp ik het logo en een uitgebreide huisstijl en promotiematerialen.

Bekijk het in mijn portfolio!

Pit-kindercoaching.png

 

Een huisstijl waar ik erg trots op ben, is ontstaan in nauwe samenwerking met de dames van Pit kindercoaching. Ze wonnen een starterspakket op de startersdag van de KvK en zijn dankzij een logo, huisstijl en website van Lot to Design een groot succes hun eigen kindercoachingpraktijk begonnen!

Bekijk het in mijn portfolio!

SKBNL.png

 

De Stichting Kwaliteit Bos-, Natuur- en Landschapswerk moet de certificering van de ErBo regeling regelen. Lot to Design ontwierp er dit logo voor, briefpapier en certificaten. Begin 2016 staat de nieuwe website op het programma.

Doula-marlies-NIEUW.png

 

Marlies Phielix van Doulapraktijk Gorinchem had dringend behoefte aan meer werk. Dankzij een nieuwe website van Lot to Design heeft zij het een stuk drukker en komt haar praktijk veel professioneler over.

Bekijk het in mijn portfolio!

psychologiepraktijk-renes.png

 

Linda Renes klopte bij Lot to Design aan voor hulp bij het opstarten van Psychologiepraktijk Renes, na een bezoek aan de Startersdag van de KvK waar Lot to Design op stond. Ik ontwikkelde een logo, huisstijl en verschillende websites voor haar.

Bekijk het in mijn portfolio!

Renex-International-medium.png

 

Renex International handelt in drankjes en richt zich op de Afrikaanse markt. Ik ontwikkelde het logo de huisstijl en gaf invulling aan de website.

Bekijk het in mijn portfolio!

Edu&ik.png

 

Edu & ik klopte aan bij Lot to Design voor een make-over van het logo, het ontwerpen van een huisstijl, het opnieuw ontwikkelen van de website, en voor een nieuwe e-mailmarketing module. Een project waar veel technische kennis bij kwam kijken, maar het eindresultaat mag er zijn!

Inmiddels is Edu&ik flink gegroeid, met diverse personeelsleden en een bedrijfspand.

Bekijk het in mijn portfolio!

Sawatdee-spa.png

 

Voor Sawatdee Spa verzorgt Lot to Design sinds eind 2013 elke maand de e-mailnieuwsbrief. Ook verwerk ik de aanbiedingen op de website en verzorgd ik de social media kanalen.

Bekijk het in mijn portfolio!

verhoeven-Nieuw.png

 

Toen Leo Versluijs Verhoeven Accountants en Belastingadviseurs overnam, had hij als een idee hoe het nieuwe logo eruit moest komen te zien. Lot to Design werkte dit uit, en verwerkte het in een uitgebreide huisstijl en beknopte website.

Bekijk het in mijn portfolio!

Boland-Praktijk.png

Voor deze professionele psychologe maakte ik een huisstijl en diverse soorten drukwerk. De site die al gemaakt voldeed niet aan de eisen; de site die Lot to Design maakte wel!

Bekijk het in mijn portfolio!

dorpsberaad-hoogblokland-groot.png

 

Voor het nieuw opgerichte Dorpsberaad Hoogblokland maakte Lot to Design een logo, en ontwikkelde ik een website die door de commissieleden makkelijk zelf bij te houden is.

Bekijk het in mijn portfolio!