kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Thanks a Lot

Hier lees je de recensies, aanbevelingen en bedankjes die ik van klanten heb gekregen.

De lotenboekjes met dubbele nummering en perforatielijn zijn geleverd en zien er prima uit. Bedankt!

Everdina Dekker - Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland

Bedankt Charlotte de folders zien er goed uit! Gezonde groet!

Gilbèrt Brouwer - Fit en Gezond Leven

Voor mijn nieuwe huisstijl van Mooi Haar! by Sandra heeft Lot to Design heel mooi werk afgeleverd! Super blij ben ik met mijn nieuwe huisstijl! En ook mijn klanten vinden de nieuwe huisstijl helemaal leuk! Ook de website is ontworpen door Lot! Ook super! Nu is Lot nog bezig met raamstickers voor de salon en een sticker voor op de auto, ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook weer helemaal mooi word! Ook mag genoemd worden dat Lot goed met je meedenkt en met ideeën komt en snel werkt! Lot bedankt voor je mooie werk!

Sandra Uittenbogaard - Mooi Haar! by Sandra

Sinds 1,5 jaar hebben wij een bedrijf. We zijn trots om te vertellen dat het hier goed mee gaat. Dat komt zeker ook door onze site, die gebouwd is door Charlotte. Zij heeft het voor elkaar gekregen om, met veel geduld van haar kant en door ons achter de vodden te zitten, de site online te krijgen. Zij heeft heel veel werk bij ons uit handen genomen, zodat wij gewoon door konden gaan met het gene waar wij goed in zijn. Charlotte, heel erg bedankt voor je geduld en de prettige samenwerking, zonder jouw was het ons niet gelukt! Bedankt en nog heel veel succes met je bedrijf.

Adrie van Giersbergen - A3's Zadelservice

Met Charlotte van Lot to Design heb ik zeer prettig samengewerkt. Ze heeft goede ideeën en denkt mee. Ze heeft voor mijn reikipraktijk een mooie, rustgevende website gemaakt, waarmee ik zeer tevreden ben. Ook heeft ze leuke, aparte visitekaartjes ontworpen en een mooie opvallende reclamefolder. Allemaal in dezelfde stijl. Prima werk!

Rita van der Wel - Reikipraktijk Eigen-Wijsheid

Gisteren heb ik de folders ontvangen. Zo mooi!!! Ben helemaal blij en trots. Ik zal van de week een paar folders naar je opsturen. Wederom mijn hartelijke dank voor de snelle en fijne samenwerking en tot de volgende keer!

Barbara Romijn - Praktijk Amable

Lot to design heeft voor ons bedrijf diverse opdrachten aangepakt en uitgevoerd. Alle opdrachten zijn naar de tevredenheid uitgevoerd. Als we je weer nodig hebben weten we Lot to Design te vinden!

Peter de Groot - PeGee Verhuur

Charlotte werkt secuur, snel en heeft goede ideeën. Zij verstaat haar vak goed!

Manuela l'Herminez - Added Value Personeelszaken

De laatste tijd heb ik behoorlijk veel nieuwe klanten. Ze komen met name via Het Kontakt Leerdam waarvoor jij de reiki-advertentie hebt gemaakt. ... Die advertentie spreekt blijkbaar erg aan. Ik heb ook al enkele mensen gehad die kwamen naar aanleiding van de reikifolder. Eerst laten ze die een tijdje liggen en dan komen ze…

Rita van der Wel - Reikipraktijk Eigen-Wijsheid

Charlotte van Lot to Design is n creatieve vakvrouw! Ze voelt goed aan wat bij je past en weet dat goed vorm te geven. Ze werkt snel en is flexibel. Ze staat ook altijd voor je klaar om te helpen als je zelf vastloopt. Kortom: helemaal goed!

Marlies Phielix - Doulapraktijk Gorinchem

Geweldig ontwerp voor mijn logo en visitekaartjes gemaakt, ik ben zeer tevreden! Fijn om met Charlotte samen te werken.

Janneke van der Valk - Atelier 925

Wij werken al anderhalf jaar met Reclamebureau Lot to Design van Charlotte. De samenwerking is "top". Dus echt een aanrader!

John en Irina Lamers - Sawatdee Spa

De Reumapatiëntenvereniging regio Gorinchem maakt al sinds het begin van Lot to Design gebruik van alle talenten van Charlotte. En tot volle tevredenheid! Ze zit vol goede ideeën die bij de verenging passen, en weet voor alle problemen waar wij tegen op lopen een oplossing. Naast haar kennis heeft zij een groot netwerk met prettige bedrijven waar zij voor ons onze zaken prima mee regelt. Zij sponsort onze vereniging, wat wij zeer op prijs stellen. Mocht u een karwij hebben, schroom dan niet en geef het in handen van Charlotte. Van harte aanbevolen!

Tine Kap - Secretaris Reumapatiëntenvereniging regio Gorinchem