kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

portfolio-nannini.jpg

< Terug naar portfolio

Nannini Personal Assistance

Toen ik terugkwam van het intakegesprek met Benedetta van Gent-Nannini, was ik zo geïnspireerd, dat ik meteen wist hoe het logo eruit moest komen te zien.

Een vrij ingewikkeld logo om te maken, dus over de mail beschreef ik mijn idee, en Benedetta was gelukkig ook meteen enthousiast. Ik werkte het logo verder uit, Benedetta koos de lettertypes en de kleuren.

Met dit logo kon ik alle kanten op, wat lekker veel ruimte speelruimte gaf voor de huisstijl, bestaande uit:

  • Briefpapier
  • Visitekaartjes

Benedetta doet veel digitaal een heeft zodoende niet meer nodig. Goed voor het milieu!

Een website was de volgende stap. Het is een basic site geworden, die met ter tijd door Benedetta gemakkelijk zelf kan worden uitgebreid.

Als enthousiaste klant deelde Benedetta een stand met me op de FenExpo 2015 in Gorinchem. Een mooie gelegenheid om de folders te ontwikkelen die nog bij Benedetta op haar verlanglijstje stonden. Voor aankleding van de stand ontwierp ik verder onder andere een mooie roll-up banner; een mobiel reclamebord dat helemaal niet duur is, en makkelijk is op te zetten!

Mede door de prachtige huisstijl heeft het bedrijf van Benedetta een vliegende start ervaren en denkt Benedetta inmiddels zelfs na over het aannemen van personeel!