kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

< Terug naar portfolio

Edu & ik

Lisanne van Nijnatten klopte bij Lot to Design aan toen zij een professionalisering van haar zakelijke voorkomen wilde. Lisanne timmerde al flink aan de weg, en nu was de tijd daar voor een 'echt' logo, huisstijl en website.

Haar huisstijl bestaat op dit moment uit:

  • visitekaartjes¬†
  • briefpapier en volgpapier (vooral handig voor grote verslagen)
  • diverse folders/flyers
  • roll-up banner

De website en de inrichting van een e-mailmarketingaccount op Mailchimp.com waren aan nogal wat technische eisen onderhevig. Zo blogt Lisanne veel over haar vakgebied, en kunnen mensen via RSS of een nieuwsbrief abonneren.

Op de website bestaat het menu uit verschillende kleuren buttons, er zit een uitgebreide blog-functie op waarmee de blogs op onderwerp getagd kunnen worden en gezocht kan worden op die tags, en o.a. een review- en agenda-pagina.

Na de eerste keer dat ik voor Lisanne werkte, heeft haar bedrijf een grote vlucht genomen. Zij heeft diverse collega's aangenomen en een bedrijfspand betrokken. Voor het bedrijfspand ontwierp ik o.a. stickers voor de op ramen buiten en de verschillende ruimtes binnen.

Om aan haar klanten mee te geven, ontwikkelde ik voor Lisanne een brochure met enkele begeleidende stukken rondom (hoog)begaafdheid. Ook een flyer die na een intelligentieonderzoek op school kan worden afgegeven maakte ik in dezelfde huisstijl.

Voor tijdens de lezingen die Lisanne en haar collega's geven hebben we notitieblokken en pennen gemaakt, en een mooie roll-up banner die aangeeft waar de gasten moeten zijn.