kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

portfolio-buijserd-groenonderhoud.jpg

< Terug naar portfolio

Buijserd Groenonderhoud

Eibert Buijserd klopte bij mij aan toen hij zijn eigen bedrijf wilde gaan oprichten. Eibert wilde graag werkzaam zijn in het minder grove groenonderhoud en een wat hoger segment van die markt aanspreken. Samen kwamen we tot dit logo en bijpassende huisstijl.

Zijn huisstijl bestaat op dit moment uit:

  • gedrukt briefpapier
  • digitaal briefpapier
  • visitekaartjes
  • EA5 vensterenveloppen
  • stickers

Ook maakte ik een folder voor hem die hij door de bus kan doen bij zijn beoogde doelgroep. We kozen hiervoor een apart formaat voor optimale attentiewaarde.

Eibert heeft ook een bus en 2 aanhangers laten beletteren. Zo is hij overal herkenbaar.

Voor verdere herkenbaarheid en relatief goedkope reclame lieten we ook bedrijfskleding maken en diverse formaten reclameborden. Bijvoorbeeld ook een sponsorbord voor bij de plaatselijke voetbalvereniging; dat werkt altijd!

Voor een beurs waar Buijserd Groenonderhoud op stond, maakte ik ook een beachwing in huisstijl en adviseerde ik over een goede aanpak. Twee weten tenslotte meer dan één!

Een niet te vergeten onderdeel in natuurlijk de website. Het is een simpele maar zeer doeltreffende website geworden waar Eiberts projecten op te zien zijn en bezoekers zijn contactgegevens kunnen terugvinden.

Verder schakelt Eibert Lot to Design regelmatig in voor ad-hoc opdrachten zoals advertenties.