kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Signing & belettering

Naast uw huisstijl is het belangrijk dat je bedrijf (van binnen en van buiten) goed herkenbaar is en dat duidelijk wordt gemaakt welke kant ieder op moet. Signing of bewegwijzering noemen we dat.

Denk bijvoorbeeld aan:

Door middel van diverse soorten stickers is ook een hoop te bereiken. Veel voorkomende vormen van belettering zijn:

Allemaal dingen die de herkenbaarheid van je bedrijf zeker ten goede zullen komen!

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden van signing, belettering en bewegwijzering die ik heb gemaakt. Zodra een afbeelding opent en je erop klikt, kun je ook een kleine toelichting lezen.

Productiebegeleiding

Lot to Design adviseert u ook over welk middel u het beste kunt gebruiken voor de boodschap die u over wilt brengen. Welke papiersoort moet u bijvoorbeeld kiezen voor het beste resultaat? Of welke give-away zal het best gewaardeerd worden? 

De keuze voor een materiaal laat (onbewust) een indruk achter bij de ontvanger. Ook de keuze om bijvoorbeeld facturen en offertes digitaal te versturen in plaats van per post kan een statement zijn. Het zegt iets over waar u voor staat, wat u nastreeft en hoe u onderneemt.

Lot to Design verplaatst zich in uw doelgroep, geeft u graag advies over hoe bepaalde zaken overkomen en regelt de productie van a tot z op een vakkundige en ervaren manier. 

Betrouwbare leveranciers

Ik heb voor vrijwel alle denkbare middelen betrouwbare producenten die producten leveren voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk bijvoorbeeld aan: