kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Reclamemateriaal

Een strakke huisstijl is erg belangrijk voor uw bedrijf, maar levert op zich niet zoveel omzet en klanten op. Daarvoor zult u naar alle waarschijnlijkheid reclame moeten maken. U heeft dan promotiemateriaal nodig dat een specifieke boodschap overbrengt, zoals een aanbieding of actie.

Bij het ontwerpen van reclame-uitingen staat bij Lot to Design het doel van de uiting en de doelgroep centraal. Lot to Design heeft jarenlange ervaring met het opmaken van diverse soorten offline en online reclamematerialen, zoals bijvoorbeeld: 

Om u van dienst te kunnen zijn, is het NIET noodzakelijk dat uw huisstijl ook door Lot to Design ontwikkeld is. 

Presentatiemateriaal voor beurzen

Om uw bedrijf  te presenteren op bijvoorbeeld beurzen kan Lot to Design moeiteloos en goedkoop verschillende middelen voor u ontwerpen en leveren:

De mogelijkheden zijn talrijk, u kunt het zo gek niet bedenken en Lot to Design kan het leveren. Dus wat u ook nodig heeft: altijd eerst even Lot bellen!

Productiebegeleiding

Lot to Design adviseert u ook over welk middel u het beste kunt gebruiken voor de boodschap die u over wilt brengen. Welke papiersoort moet u bijvoorbeeld kiezen voor het beste resultaat? Of welke give-away zal het best gewaardeerd worden? 

De keuze voor een materiaal laat (onbewust) een indruk achter bij de ontvanger. Ook de keuze om bijvoorbeeld facturen en offertes digitaal te versturen in plaats van per post kan een statement zijn. Het zegt iets over waar u voor staat, wat u nastreeft en hoe u onderneemt.

Lot to Design verplaatst zich in uw doelgroep, geeft u graag advies over hoe bepaalde zaken overkomen en regelt de productie van a tot z op een vakkundige en ervaren manier. 

Betrouwbare leveranciers

Ik heb voor vrijwel alle denkbare middelen betrouwbare producenten die producten leveren voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Denk bijvoorbeeld aan: