kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Logo

Uw logo moet uitstralen wat uw bedrijf doet en op wat voor manier uw bedrijf dat doet. Keuzes voor kleurgebruik, symboliek en lettertype(s) kunnen hieraan bijdragen. Een exclusieve high-end winkel heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een prijsvechter. Ook de doelgroep die u voor ogen heeft is belangrijk; het logo moet hen wel aanspreken. 

Bovendien vormt een logo de basis voor de rest van uw huisstijl en alle verdere reclame-uitingen. Het moet dus met zorg ontwikkeld worden. 

Lot to Design heeft ruime ervaring op het gebied van logo-ontwikkeling. Het ontwerpen is een creatief proces dat niet iedere keer hetzelfde verloopt. Soms heb ik na een eerste gesprek iets in mijn hoofd wat ik voorstel aan de klant en is het meteen een schot in de roos. Soms moet ik mij echter verdiepen in het vakgebied van de klant of is meer inspiratie nodig alvorens ik een voorstel kan doen.

Ook als uw huidige logo niet meer helemaal aan uw eisen voldoet, denk ik graag met u mee over de mogelijkheden om het weer helemaal te laten aansluiten bij uw bedrijf, uw doelgroep en deze tijd.

Ik kom graag eens bij u langs om te horen wat u doet of wilt gaat doen en waar uw bedrijf voor staat.

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal mooie logo's die ik heb gemaakt. Zodra een afbeelding opent en je erop klikt, kun je ook een kleine toelichting lezen.