kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Logo

Het logo van je bedrijf moet uitstralen wat je doet doet en op welke manier je dat doet. Keuzes voor kleurgebruik, symboliek en lettertype(s) kunnen hieraan bijdragen. Een exclusieve high-end winkel heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling dan een prijsvechter. Ook de beoogde doelgroep van je bedrijf is belangrijk; het logo moet hen wel aanspreken!

Bovendien vormt een logo de basis voor de rest van uw huisstijl en alle verdere reclame-uitingen. Het moet dus met zorg ontwikkeld worden. 

Lot to Design heeft ruime ervaring op het gebied van logo-ontwikkeling. Het ontwerpen is een creatief proces dat niet iedere keer hetzelfde verloopt. Soms heb ik na het kennismakingsgesprek iets in mijn hoofd wat ik voorstel en is het meteen een schot in de roos. Andere keren moet ik eerst meer inspiratie opdoen en mij goed verdiepen in jouw vakgebied en doelgroep.

Ook als het huidige logo niet meer helemaal aan je eisen voldoet, denk ik graag met je mee over de mogelijkheden om het weer helemaal te laten aansluiten bij je bedrijf en doelgroep en deze tijd.

Ik kom graag langs om te horen wat je doet of wilt gaan doen en waarom, en waar jouw bedrijf voor staat!

Voorbeelden

Hieronder zie je een aantal mooie logo's die ik heb gemaakt. 

lampje.png Oplossing nodig?

Wordt je (zelfgemaakte) logo lelijk en korrelig wanneer je hem wilt vergroten? Geeft de drukker aan niets met je aangeleverde logo te kunnen?

Dan is de kans groot dat je geen zogenaamd vector logo hebt. Ook wel bekend als een EPS logo of AI logo. Een logo in JPEG of PNG, is voor veel toepassingen bruikbaar, maar met een vector kom je veel verder! Wanneer je deze versie niet kunt opvragen bij de maker van je logo, kan ik het logo misschien wel voor je reproduceren tot een goed vector bestand. Zodat jij altijd beschikt over een EPS logo wanneer erom gevraagd wordt!

Ik ga graag met het ontwerp aan de slag, om deze om te zetten naar een bruikbaar bestand. Misschien kan ik het zelfs nog wel een beetje verfraaien…Ik ga de uitdaging aan!

Leg vrijblijvend jouw logo aan me voor. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen!