kleurenblokjes logo
tekst logo
logo Reclamebureau Lot to Design

Jouw ideale website: effectief, veilig, snel en up-to-date

Webdesign

Een goede website is waarschijnlijk het belangrijkste middel om uw bedrijf bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Misschien verkoopt u er zelfs uw producten mee.

Uw website moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen:

 • Uitstraling volgens huisstijl
 • Logische indeling, goede navigatie
 • Makkelijk te onderhouden
 • Integratie social media
 • Goed vindbaar in Google
 • Responsive design voor goede weergave op elk medium
 • Mogelijkheid tot interactie met publiek 
 • Eventueel een webshopfunctionaliteit inclusief iDeal betalingen
 • Niet te duur in bouw en onderhoud 

Lot to Design houdt hier bij het ontwerpen al rekening mee. Verder neem ik uw doelgroep en het doel van de site als uitgangspunt. Er is natuurlijk een groot verschil tussen een site waarop veel nieuwsberichten en/of blog-artikelen geplaatst moeten worden, of de site van een eetcafé die moet aansluiten op de sfeer van het café en moet vertellen waar mensen voor welk eten hoe laat terecht kunnen.

Om voor u een offerte op maat te kunnen maken met een passende prijs, kom ik graag persoonlijk bij u langs. Zo kan ik uw wensen inventariseren, u advies geven en met u mee denken.

Webbouw

266px-Concrete5_logo.jpgWanneer het webdesign helemaal naar uw zin is en voldoet aan alle eisen, begint Lot to Design uw site te bouwen. U krijgt online een proef te zien, zodat u goed kunt beoordelen of bijvoorbeeld het responsive design en het menu naar wens werken.

Vervolgens wordt er een voor uw bedrijf unieke template van gemaakt voor het content management systeem (cms) Concrete5. Dit is een gratis, veilig en zoekmachinevriendelijk cms met een groot gebruiksgemak en vele optionele extra’s.

Exclusief voor klanten van Lot to Design, zet ik videotutorials online met uitleg van standaard handelingen in Concrete5.

Lot to Design zal de site vervolgens voorzien van door u aangeleverde content, zoals teksten, foto’s en filmpjes. Ook extra functionaliteiten en technische instellingen verzorg ik voor u, zoals bijvoorbeeld een:

 • Contactformulier
 • Gastenboek
 • Nieuws-/blogfunctie + archief
 • Fotoalbum
 • Cookie-melding
 • Social media intergratie
 • Google Analytics integratie 

Zodra de website helemaal gereed is kom ik deze bij u opleveren. Ik geef dan een beknopte uitleg over het systeem. Als u alle ins en outs wilt weten kan ik zelfs een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing leveren. Zo beschikt u over de kennis om uw website zelf te kunnen onderhouden.  

Zoekmachine optimalisatie

Lot to Design houdt bij het ontwerpen en bouwen van uw site al rekening met de eisen van Google voor een hoge ranking. Ook Concrete5 zelf is heel zoekmachinevriendelijk. Bovendien zal Lot to Design uw site standaard aanmelden bij Google. Wilt u meer doen aan uw vindbaarheid in Google, dan biedt Concrete5 daar extra mogelijkheden voor.

Websiteonderhoud door Lot to Design

Het onderhouden van uw website kan een tijdrovende klus zijn, zeker als u niet dagelijks met Concrete5 werkt. U kunt het onderhoud van de website die ik voor u gebouwd heb, ook uitbesteden aan Lot to Design. Zowel het sporadisch bijwerken van bijvoorbeeld het fotoalbum als het op regelmatige basis verwerken van aanbiedingen of nieuws neem ik u graag uit handen.

Reclamebureau Lot to Design is bekend van Hostingwijzer.nl

lampje.png Responsive website?

Nog niet iedereen weet precies wat een responsive of mobiele website eigenlijk inhoudt... Onderstaande afbeeldingen laten het verschil zien tussen de oude en de nieuwe responsive site.

Het verschil tussen een mobiele site en een responsive design is dat  een responsive site zichzelf aanpast aan het scherm waarop de site wordt weergegeven. Een mobiele site daarentegen bestaat naast een gewone site. Je 2 dient verschillende designs in voor dezelfde content.

pit_kc-resp-site-oud.png

Ongeschikt voor mobiel komt de website wel in beeld, maar is alles erg klein. 


pit_kc-resp-site-nieuw1.png

Een responsive site past zichzelf aan, aan het scherm waarop hij bekeken wordt. 


pit_kc-resp-site-nieuw2.png

De tekst is veel beter leesbaar, en de foto's groter. 


pit_kc-resp-site-nieuw3.png

Het menu is te bedienen met een vinger, zonder te hoeven inzoomen.