kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Jouw ideale website: effectief, veilig, snel en up-to-date

Webdesign

Een goede website is waarschijnlijk het belangrijkste middel om uw bedrijf bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Misschien verkoopt u er zelfs uw producten mee.

Uw website moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen:

Lot to Design houdt hier bij het ontwerpen al rekening mee. Verder neem ik uw doelgroep en het doel van de site als uitgangspunt. Er is natuurlijk een groot verschil tussen een site waarop veel nieuwsberichten en/of blog-artikelen geplaatst moeten worden, of de site van een eetcafé die moet aansluiten op de sfeer van het café en moet vertellen waar mensen voor welk eten hoe laat terecht kunnen.

Om voor u een offerte op maat te kunnen maken met een passende prijs, kom ik graag persoonlijk bij u langs. Zo kan ik uw wensen inventariseren, u advies geven en met u mee denken.

Webbouw

266px-Concrete5_logo.jpgWanneer het webdesign helemaal naar uw zin is en voldoet aan alle eisen, begint Lot to Design uw site te bouwen. U krijgt online een proef te zien, zodat u goed kunt beoordelen of bijvoorbeeld het responsive design en het menu naar wens werken.

Vervolgens wordt er een voor uw bedrijf unieke template van gemaakt voor het content management systeem (cms) Concrete5. Dit is een gratis, veilig en zoekmachinevriendelijk cms met een groot gebruiksgemak en vele optionele extra’s.

Exclusief voor klanten van Lot to Design, zet ik videotutorials online met uitleg van standaard handelingen in Concrete5.

Lot to Design zal de site vervolgens voorzien van door u aangeleverde content, zoals teksten, foto’s en filmpjes. Ook extra functionaliteiten en technische instellingen verzorg ik voor u, zoals bijvoorbeeld een:

Zodra de website helemaal gereed is kom ik deze bij u opleveren. Ik geef dan een beknopte uitleg over het systeem. Als u alle ins en outs wilt weten kan ik zelfs een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing leveren. Zo beschikt u over de kennis om uw website zelf te kunnen onderhouden.  

Zoekmachine optimalisatie

Lot to Design houdt bij het ontwerpen en bouwen van uw site al rekening met de eisen van Google voor een hoge ranking. Ook Concrete5 zelf is heel zoekmachinevriendelijk. Bovendien zal Lot to Design uw site standaard aanmelden bij Google. Wilt u meer doen aan uw vindbaarheid in Google, dan biedt Concrete5 daar extra mogelijkheden voor.

Websiteonderhoud door Lot to Design

Het onderhouden van uw website kan een tijdrovende klus zijn, zeker als u niet dagelijks met Concrete5 werkt. U kunt het onderhoud van de website die ik voor u gebouwd heb, ook uitbesteden aan Lot to Design. Zowel het sporadisch bijwerken van bijvoorbeeld het fotoalbum als het op regelmatige basis verwerken van aanbiedingen of nieuws neem ik u graag uit handen.