kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Social media

Social mediaplatforms zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter, zijn voor velen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ze zijn ook zakelijk zeer effectief in te zetten. Het vergroot uw naamsbekendheid en uw aanbiedingen komen makkelijker onder de aandacht bij uw klanten omdat ze het platform dagelijks bezoeken. Het biedt goede mogelijkheden om uw klanten aan u te binden. Bovendien is het gratis! Reden genoeg dus om het inzetten hiervan in ieder geval te overwegen.

Ik ben bedreven in de volgende social mediaplatforms:

Wanneer Lot to Design bijvoorbeeld uw periodieke e-mailmarketing of reclamefolder verzorgt, kan het handig zijn om (bepaalde onderdelen van) uw social media kanalen door Lot to Design te laten beheren.

Zo kan ik de content van een verstuurde nieuwsbrief via uw social mediakanalen direct extra onder de aandacht brengen bij uw volgers. Ook het vermelden van (de content uit) uw nieuwsbrief op uw website kan ik in één moeite door voor u verzorgen. Zo zijn alle kanalen meteen weer up to date!

Voor beide opties geldt dat u natuurlijk niet direct alles uit handen hoeft te geven. Uzelf of een personeelslid kan prima samen met of naast Lot to Design onderhoud plegen aan uw website of social media platform. We maken gewoon goede afspraken over de tone of voice, en wie wat doet!

Heeft u geen moeite met het bijhouden van bijvoorbeeld uw Facebookpagina, maar wilt u wel graag dat deze goed aansluit op uw huisstijl? Daar help ik u uiteraard ook graag mee.