kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Copywriting

Als aanvulling op de andere diensten helpt Lot to Design u ook om zo effectief mogelijk te communiceren en reclame te maken.

Veel ondernemers vinden het moeilijk om een boodschap goed te verwoorden. Dat gebeurt vaak omdat ze zelf te dicht op de materie zitten, en niet meer zien wat nou interessant is voor de beoogde doelgroep. Lot to Design helpt u dan bij het schrijven van een pakkende tekst. U beschrijft in uw eigen woorden wat het doel van bijvoorbeeld de advertentie is, en wat u nu precies wilt vertellen. Vervolgens maakt Lot to Design daar een pakkende, correcte tekst van. Als u die leest komt u misschien ineens op nog meer aanvullingen! Een goed startpunt dus. 

Spel- en stijlfouten zijn ons allemaal een doorn in het oog. Ze komen onprofessioneel over. De juiste spelling toepassen valt echter niet altijd mee. Bovendien is een tikfoutje zo gemaakt. Men wordt vaak blind voor eigen fouten. U heeft uw tekst zo vaak gelezen en gecorrigeerd, dat u leest wat u denkt dat er staat. Lot to Design leest daarom aangeleverde teksten altijd door en corrigeert ze waar nodig. Bij teksten voor uw website houd ik ook rekening met een prettige leesbaarheid voor de bezoeker, zodat er minder mensen op af zullen haken.

Bij teksten die ik zelf voor u heb opgesteld, bied ik de mogelijk deze te laten redigeren door een derde partij.

Persberichten

Heeft u wel eens gedacht aan het versturen van een persbericht? Of een klein interview met een journalist van een plaatselijke krant? Dit zijn voorbeelden van goede manieren om de start van uw bedrijf of een verandering onder de aandacht te brengen.

Als er een nieuwsfeit te melden is helpt Lot to Design u graag met het schrijven van een persbericht en het verspreiden ervan. Inmiddels heb ik een flinke lijst met redactieadressen opgebouwd, dat scheelt u een hoop zoekwerk!

Schrijft u altijd zelf persberichten voor uw bedrijf, organisatie of vereniging en vraagt u zich af waarom ze helemaal niet of aangepast geplaatst worden? Dan geef ik u graag tips.