kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

Copywriting

Teksten schrijven die jouw doelgroep aanspreken!

Wanneer je het moeilijk vindt om een pakkende tekst te schrijven, kun je dit aan Reclamebureau Lot to Design overlaten.

Veel ondernemers hebben moeite om hun boodschap goed te verwoorden. Zelf zit je als ondernemer soms te dicht op de materie. Je kunt dan snel in vakjargon vervallen bijvoorbeeld. Maar soms zegt dit jouw klanten helemaal niks!

Lot to Design helpt je graag dan bij het schrijven van een pakkende tekst. Ik verplaatst me in jullie doelgroep en schrijf de tekst zo dat hij daarop aansluit. Jij beschrijft in je eigen woorden wat je nu precies wilt vertellen, en wat het doel van de tekst is. Vervolgens maakt Lot to Design daar een pakkende, correcte tekst van. Wanneer je die leest, kom je misschien ineens op nog meer aanvullingen! Een goed startpunt dus. 

Spellingscontrole: 2 zien meer dan 1

Spel- en stijlfouten zijn voor velen een doorn in het oog. Het komt onprofessioneel over. De juiste spelling toepassen valt echter niet altijd mee. Bovendien is een tikfoutje zo gemaakt. Na een tijdje word je vaak blind voor je eigen fouten. Je hebt je tekst zo vaak gelezen en gecorrigeerd, dat je leest wat je denkt dat er staat.

Ik lees daarom aangeleverde teksten altijd door en corrigeer ze waar nodig. Bij teksten voor uw website houd ik ook rekening met een prettige leesbaarheid voor de bezoeker en voor de zoekmachine.

Persberichten

Heb je er wel eens gedacht om een persbericht te versturen? Of een klein interview te doen met een journalist van een plaatselijke krant? Dit zijn voorbeelden van goede manieren om de start van een bedrijf, een heugelijk feit als een jubileum of een verandering onder de aandacht te brengen.

Als er een nieuwsfeit te melden is helpt Lot to Design graag met het schrijven van een persbericht en het verspreiden ervan.