kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design
starters.png skyisthelimit.jpg

Bedrijf starten?

Klaar voor de start? Af!

Je wilt voor jezelf beginnen? Maar waar moet je beginnen? Ik begeleid al jarenlang ondernemers zoals jij. Stap voor stap regelen we alles op het gebied van huisstijl, online media & reclame en marketing. Ik stond dan ook al vaak op de Startersdag van de Kamer van Koophandel.

Na een eerste kennismaking en offerte, beginnen we met het ontwerpen van een logo voor je bedrijf of product. Dat biedt de basis voor de nodige huisstijlmaterialen zoals visitekaartjes, briefpapier en bijvoorbeeld enveloppen.

Natuurlijk kan een website voor de meeste bedrijven niet meer ontbreken. In ieder geval een domeinnaam. Zo is de mogelijkheid tot een website er altijd, en je kunt mailen met je eigen professionele mailadres. Ik verplaats me graag in jouw situatie om je goed te kunnen adviseren over hoe en wat je nodig hebt en wat verstandig is in jouw situatie. Uiteraard verliezen we daarbij jouw budget niet uit het oog!

En dan... 

Zo, alles ziet er tiptop uit en nu ben je klaar om de wijde wereld in te gaan en klanten/opdrachten te scoren!

Ik sta als partner voor je klaar om je te helpen je boodschap kenbaar te maken aan de wereld en zo klanten of opdrachten binnen te halen. We ontwikkelen bijvoorbeeld een folder, brochure, advertentie of e-mailmarketing campagne om je producten of diensten aan de man te brengen.

Heb je geen goede of concrete ideeën? Geen probleem! Ik denk graag met je mee en help je met het opstellen van goede teksten en het zoeken naar goed ondersteunend beeldmateriaal.

Lot to Design is dé partner waar je terecht kunt voor alle voorkomende soorten drukwerk en online uitingen. Alle componenten overzichtelijk onder 1 dak. Dat scheelt een hoop kopzorgen! Iets nodig? Sparren over een idee? Weten wat er mogelijk is? Gewoon even Lot bellen!

Of mailen. Dat mag natuurlijk ook. Ik beloof dat ik snel reageer!