Lot to Do?

Bedrijven kunnen Lot to Design ook inhuren op freelance basis: als dtp’er of grafisch vormgever. Tijdens drukke periodes in uw (grafische) bedrijf of bij een tijdelijk personeelstekort op uw dtp-afdeling bied ik u graag de helpende hand.

Tijd voor een freelance kracht

Te druk. We kennen het allemaal. Op zich een goed teken natuurlijk! Het is alleen jammer als u klanten of personeel teleur moet stellen, als er belangrijke kansen blijven liggen, of de kwaliteit van het werk eronder lijdt.

Onderbezetting kan zeer uiteenlopende oorzaken hebben:

Op zo’n moment kunt u dus wel wat extra mankracht gebruiken. Lot to Design staat voor u klaar! Ik kan langskomen voor een kennismakingsgesprek en bij u op locatie werken, of bij mij op kantoor het werk voor u uitvoeren. Net waar uw voorkeur naar uitgaat en wat voor uw bedrijf praktisch is. 

Sterke punten Charlotte Slob-Versluijs

Freelance tarieven

Als u mij inhuurt op freelance basis betaalt u per uur. Hoe hoog dat uurtarief is, hangt er voornamelijk van af hoe lang u mij wilt inhuren. Voor een eenmalig kort project zal het uurtarief hoger liggen dan voor werk dat elke maand terug komt, of een project dat langer duurt. 

Stuur gerust een mailtje met daarin uw situatie, dan kijk ik naar een passend uurtarief! 

 

Lot to Design heeft reeds op freelance basis gewerkt voor de volgende bedrijven:

 

tcc-logo.jpg

 

donnyGraves.png

 

HetKontakt.png

 

DeGrootDrukkerij.jpg

 


 

foto-lot-bewerkt.png

Charlotte Slob-Versluijs
info@lot-to-design.nl
06-488 111 07