kleurenblokjes logo
tekst logo
logo  Reclamebureau Lot to Design

portfolio-fit-en-gezond-leven.jpg

< Terug naar portfolio

Fit en gezond leven

Gilbèrt Brouwer kwam naar aanleiding van een aanbieding op de Startersdag van de KvK bij Lot to Design. Een website werd al geregeld, maar Gilbèrt was er van overtuigd dat een mooie huisstijl ook erg belangrijk is. En daar heeft hij zeker gelijk is, het resultaat mag er zijn!

Ik ontwikkelde dit logo, dat goed moest aansluiten op het werk dat Gilbèrt doet; het geven van gewichts- en hormonale consulten. Het geheel moest er ook zakelijk uitzien, om te laten zien dat Gilbèrt echt verstand van zaken heeft.

Samen ontwikkelden we naar aanleiding van het logo een zeer uitgebreide huisstijl:

Om de start van zijn bedrijf te promoten, verzorgde ik voor Gilbèrt:

Toen Gilbèrt op een beurs stond ontwikkelde ik voor hem de aankleding in de vorm van een groot bord, een kortingscoupon, een dienstenkaart en een roll-up banner. Als give-away koos Gilbèrt voor een bureaukalender, altijd fijn!

Om bezoekers deel te kunnen laten nemen aan de wedstrijd die hij uitschreef, ontwierp Lot to Design wedstrijdcoupons, en adviseerde ik over hoe hij de wedstrijd het beste in kon vullen. Via de coupon werden bijvoorbeeld e-mailadressen verzameld, zodat deze op een later moment voor e-mailmarketing gebruikt konden worden.